top of page
Search

Най-доброто от една механична и една мембранна клавиатура

Клавиатурата Ornata има изцяло новата Razer Mecha-Membrane технология, която комбинира в себе си най-доброто от една мембранна и механична клавиатура. Резултатът е превъзходен, а писаното с Razer Ornata се усеща превъзходно. Докато традиционните мембранни клавиатури са познати с мекото усещане при натиск и безшумна работа, не са прецизни и не винаги успяват да отчетат натиск. От друга страна пък клавиатурите ползващи механични прекъсвачи отчитат моментално всеки натиск, но е възможно да предизвикат умора при продължително ползване, а и са по-шумни. Резултатът който се постига с новите клавиши, ползващи Razer Mecha-Membrane технологията е по-тиха работа и се усеща по-приятно при писане, като същевременно всяка едно действие е отчетено на момента. Клавишите са със средна височина, което предразполага към бързо писане.



Chroma подсветка с възможност за индивидуално програмиране на всеки клавиш

Razer Ornata има Chroma подсветка, с възможност за индивидуално програмиране за всеки един от клавишите на клавиатурата. Така се постигат впечатляващи динамични светлинни ефекти, които лесно могат да се настройват посредством софтуера Razer Synapse.

Ергономична подложка за китките

Специално проектирана за Razer Ornata, тази подложка за китки подсигуравя правиното позициониране на ръцете ти, което е изключително важно при продъжителни гейминг маратони. Не прави компромис с комфорта! Ако решиш че ти трябва допълнително място на бюрото можеш лесно да разкачиш подложката.





2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page